Θέσεις Εργασίας - Όμιλος Κριμάτογλου
15554
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15554,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Θέσεις Εργασίας

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ είναι μία σύγχρονη οικογενειακή εταιρία που διοικείται από επαγγελματίες.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ είναι μία σύγχρονη οικογενειακή εταιρία που διοικείται από επαγγελματίες. Η επιτυχία μας βασίζεται στην ικανότητα και στα προσόντα των συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό επιδιώκουμε να επιτύχουμε τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ικανοποίηση των συνεργατών μας και τους προσφέρουμε μακροπρόθεσμα σίγουρες θέσεις εργασίας. Για έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο όμιλο, όπως είναι ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ, είναι ουσιαστικής σημασίας να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ένα ελκυστικό περιβάλλον εργασίας με τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια, δυνατότητα για διάλογο, ευελιξία και αποδοτικότητα.

Η αποδοτικότητα του κάθε υπαλλήλου είναι για μας ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η επιτυχία είναι το αποτέλεσμα της υπεύθυνης εργασίας όλων. Οι συνεργάτες με την καλύτερη δυνατή προσωπική τους απόδοση στην εργασία, συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ομίλου. Ο όμιλός μας ανταμείβει ανάλογα αυτή τη δέσμευση των εργαζομένων, βασιζόμενη στην αγορά εργασίας και κυρίως στην απόδοση.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ, ως μη εισηγμένη επιχείρηση στο χρηματιστήριο, παραμένει ανεξάρτητη από τις διακυμάνσεις της χρηματιστηριακής αγοράς και έτσι παραμένει μία μακροπρόθεσμα αξιόπιστη εταιρία, τόσο για τους πελάτες της όσο και για τους συνεργάτες της. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον. Αυτό που χαρακτηρίζει τον όμιλο είναι η αξιοπιστία μίας οικογενειακής εταιρίας με μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους. Αντί να θέσουμε στο προσκήνιο το βραχυπρόθεσμο κέδρος, επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη και στη διάρκεια του ομίλου. Αντιλαμβανόμαστε τους συνεργάτες μας ως επιχειρηματίες στην επιχείρησή μας και επενδύουμε στην προσωπική πρωτοβουλία και στην ανεξάρτητη δράση.

Ο συνεργάτης του ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Επιδιώκουμε πάντα μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί του, η οποία βασίζεται σε ιδιαίτερες σχέσεις εμπιστοσύνης. Εξίσου σημαντική είναι και η άμεση επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων, καθώς επίσης και μεταξύ εργαζόμενου και εργοδότη. Οι εργαζόμενοι όλου του ομίλου, σε όποια θέση και αν εργάζονται έχουν την δυνατότητα να απευθυνθούν απ’ ευθείας και ανά πάσα στιγμή στη Διεύθυνση της εταιρείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνδέσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία με την επιτυχία της επιχείρησής μας.