Κοινωνική Ευθύνη - Όμιλος Κριμάτογλου
15552
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15552,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Κοινωνική Ευθύνη

Μια από τις θεμελιώδεις αξίες και από τις σημαντικότερες αρχές λειτουργίας του ΟΜΙΛΟΥ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής της διαδρομής, αποτελεί η συνεισφορά στην πρόοδο και στην ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, παράγοντας ιδιαίτερα σημαντικός αφού καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη μακροπρόθεσμη και βιώσιμη επιχειρηματική δράση και επιτυχία της.

Οι κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες οφείλουν να δεσμευτούν σε ότι αφορά τη διαφάνεια, την ποιότητα των υπηρεσιών τους, τη δυνατότητά τους να δημιουργούν, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, που αποτελούν και τις βασικές αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στο πλαίσιο της δικής μας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ δίνει το παρόν και πέραν των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων. Σε πανελλαδικό επίπεδο δραστηριοποιείται σε διάφορους κοινωνικούς τομείς προς όφελος οικολογικών, οικονομικών κοινωνικών και πολιτιστικών ζητημάτων. Στόχος του ομίλου είναι πάντοτε, να αναλάβουμε μακροπρόθεσμα την κοινωνική ευθύνη, αντί να επενδύουμε σε στιγμιαίες επεμβάσεις χωρίς μόνιμη επίδραση.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ με διάφορα κοινωνικά προγράμματα παρέχει υποστήριξη σε άτομα που χρήζουν βοήθειας. Αυτό το επιτυγχάνει με διάφορους τρόπους, όπως με χρηματικές δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα μετά από φυσικές καταστροφές, είτε με τακτική υποστήριξη με δωρεά προϊόντων.

Επικοινωνήστε μαζί μας, σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνδέσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία με την επιτυχία της επιχείρησής μας.