Συμφωνία του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Όμιλος Κριμάτογλου
16585
post-template-default,single,single-post,postid-16585,single-format-standard,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

17 Ιούν Συμφωνία του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

με την KGreen του ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ για φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα στις επιχειρήσεις

Η Διοίκηση του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας ολοκλήρωσε με επιτυχία την διαπραγμάτευση με την KGreen του ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ, που είναι ο αποκλειστικός πάροχος ηλεκτρικού Ρεύματος του ΗΡΩΝΑ στο Ν. Ευβοίας και εξασφάλισε για τα μέλη της ένωσης προνομιακά τιμολόγια για την παροχή οικονομικού ηλεκτρικού ρεύματος.

Με δεδομένο ότι το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στα λειτουργικά έξοδα μιας επιχείρησης, η συμφωνία που εξασφάλισε η Διοίκηση του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας με την KGreen, προσφέρει στα μέλη μια πολύ σημαντική οικονομική ελάφρυνση στη δύσκολη περίοδο κρίσης που βιώνει η χώρα και οι επιχειρήσεις.

Η KGreen, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης προσφέρει εξαιρετικά προνόμια που φέρνουν την νέα εποχή στο οικονομικό ρεύμα, με σημαντικές εκπτώσεις στα τιμολόγια ρεύματος, μηδενικό πάγιο για πάντα, σαφή και κατανοητά τιμολόγια. Όλα αυτά, γρήγορα και απλά, χωρίς καμιά επιβάρυνση ή κόστος ενεργοποίησης, χωρίς καμιά αλλαγή στο δίκτυο και τον μετρητή, χωρίς χρονικές ή άλλες δεσμεύσεις και πάντα με την εγγύηση του ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ.
Τα μέλη του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας μπορούν από σήμερα να επικοινωνούν με την KGreen στο τηλέφωνο 22210.62354, προκειμένου οι σύμβουλοι ενέργειας της KGreen να τους ενημερώσουν αναλυτικά για τα οικονομικά οφέλη και τη διαδικασία που απαιτείται.

Διαβάστε την ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου

ΘΕΜΑ : ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 

Συνάδελφοι,

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας, κατόπιν ενεργειών τους επέτυχαν Εκπτωτική πολιτική στην Τιμολόγηση Ηλεκτρικού Ρεύματος , με την Εταιρία Παροχής ρεύματος KGREEN του ομίλου ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ , για ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ μας

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τη συμφωνία αυτή, όπως και ότι Η KGreen είναι ο αποκλειστικός πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος του ΗΡΩΝΑ για το Ν. Ευβοίας. Η προσφορά αυτή στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου θα ισχύει για την επαγγελματική τους στέγη αλλά και για την οικιακή παροχή τους, όπως επίσης και για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τους εφόσον αυτοί το επιθυμούν.

Τα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας, μπορούν να επικοινωνήσουν με την KGreen στο τηλ. 2221062354, προκειμένου οι σύμβουλοι ενέργειας να τους ενημερώσουν για τα προνόμια, και τις περαιτέρω ενέργειες.

 

Για το ΔΣ,

 

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Ν. Γεωργάτος Σπ. Γεροντίτης