ΗΡΩΝ και KGreen σπάνε το μονοπώλιο δεκαετιών! - Όμιλος Κριμάτογλου
15712
post-template-default,single,single-post,postid-15712,single-format-standard,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

06 Ιούν ΗΡΩΝ και KGreen σπάνε το μονοπώλιο δεκαετιών!

Η ΚGreen του ομίλου εταιριών ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ φέρνει τα οικονομικά τιμολόγια ρεύματος του ΗΡΩΝΑ στα σπίτια και τις επιχειρήσεις του Ν. Ευβοίας.

Ο όμιλος εταιριών ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ με 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο κλάδο των μονώσεων και της αειφόρου δόμησης, για μια ακόμη φορά καινοτομεί!
Ιδρύει την KGreen και αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των πράσινων υπηρεσιών για όλους.
Η KGreen που υπογράφει με το ολόφρεσκο σλόγκαν “YΟU need WE plan the future”  αποτελεί το «πράσινο οικοδόμημα» κάτω από το οποίο στεγάζονται και εκσυγχρονίζονται όλες οι υφιστάμενες υπηρεσίες του ΟΜΙΛΟΥ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ και πλαισιώνονται από νέες μοντέρνες υπηρεσίες με έμφαση στην εξοικονόμηση και στη διαχείριση ενέργειας που βρίσκουν εφαρμογή σε οικιακό & σε επαγγελματικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό η KGreen ανακοίνωσε πρόσφατα την στρατηγικής της συνεργασία με τον ΗΡΩΝΑ, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, σπάζοντας το μονοπώλιο δεκαετιών, που διατηρούσε υψηλές τιμές στους λογαριασμούς ρεύματος.

Η KGreen είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος του ΗΡΩΝΑ στο Ν. Ευβοίας.

Η KGreen και ο ΗΡΩΝ, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης προσφέρουν σημαντικά προνόμια που φέρνουν την νέα εποχή στο οικονομικό ρεύμα, με εκπτώσεις 10% στα τιμολόγια ρεύματος, μηδενικό πάγιο για πάντα, σαφή και κατανοητά τιμολόγια.

Και όλα αυτά, γρήγορα και απλά, χωρίς καμιά επιβάρυνση ή κόστος ενεργοποίησης, χωρίς καμιά αλλαγή στο δίκτυο και τον μετρητή, χωρίς χρονικές ή άλλες δεσμεύσεις!