Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό - Όμιλος Κριμάτογλου
16687
post-template-default,single,single-post,postid-16687,single-format-standard,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό

15 Ιαν Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό

Μια από τις θεμελιώδεις αξίες και από τις σημαντικότερες αρχές της εταιρείας Κριμάτογλου ΑΒΕΤΕ σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής της διαδρομής, είναι να στέκεται δίπλα στις ανάγκες της κοινωνίας μας.
Στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και παρέμβασης διοργανώνεται συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού από τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού ‘Ο Καλός Σαμαρείτης’ όπου χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Κριμάτογλου ΑΒΕΤΕ.
Η Εταιρεία μας, στο πλαίσιο της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, μεριμνά και συμπαραστέκεται μιας και τέτοιου είδους ενέργειες προωθούν και φυλλάτουν τις αξίες της κοινωνίας μας στους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Στις μέρες μας, μεγάλη σημασία έχει η αγωγή των παιδιών, η διαφύλαξη τους από τους ποικίλους κινδύνους που διατρέχουν και η προφύλαξη τους από την βία στις διάφορες μορφές της, η οποία αυξάνεται καθημερινά.
Σημαντικό είναι το έργο του συλλόγου ‘Ο Καλός Σαμαρείτης’ ως προς αυτή την κατεύθυνση και οι πρωτοβουλίες που καθημερινά αναλαμβάνει ώστε τα παιδιά, το μέλλον όλου του κόσμου να μπορούν να ζουν σε ένα κόσμο που τους αξίζει.