Μεγάλη η συμμετοχή στο 1ο σεμινάριο της εταιρείας ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ - Όμιλος Κριμάτογλου
16642
post-template-default,single,single-post,postid-16642,single-format-standard,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Μεγάλη η συμμετοχή στο 1ο σεμινάριο της εταιρείας ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ

07 Φεβ Μεγάλη η συμμετοχή στο 1ο σεμινάριο της εταιρείας ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ

Σεμινάριο για το NRGCERT έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ στις 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 5 το απόγευμα.

Για τα μέλη της Κριμάτογλου Academy υπάρχουν νέες εκδόσεις των εφαρμογών NRG cert: NRG cert Επιθεώρηση CAD 2014 NRG cert Εξοικονομώ Στην έκδοση NRG Επιθεώρηση CAD 2014 έχει αναμορφωθεί πλήρως η 2D απεικόνιση του μοντέλου κατασκευής του κτηρίου, με σκοπό την ταχύτερη και ευκολότερη επισήμανση των δομικών στοιχείων του κτηριακού κελύφους, είτε δουλεύοντας αυτόνομα μέσα στην εφαρμογή χωρίς άλλο σχεδιαστικό πρόγραμμα, είτε εισάγοντας βοηθητικά διανυσματικά αρχεία ή αρχεία εικόνας. Η εργασία σε δύο διαστάσεις γίνεται πλέον εξ’ ολοκλήρου σε περιβάλλον CAD, ενώ έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε ταυτόχρονα και να επεξεργάζεστε την τρισδιάστατη απεικόνιση του κτηρίου! Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε απόλυτη σχεδιαστική ακρίβεια στο επίπεδο και πλήρη εποπτεία του ενεργειακού μοντέλου και των συνοριακών συνθηκών στο χώρο. Η ταυτόχρονη 2D/3D επεξεργασία του ενεργειακού μοντέλου, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εισαγωγής του κτηριακού κελύφους από τα γνωστότερα αρχιτεκτονικά προγράμματα της ελληνικής αγοράς (AutoCAD, ArchiCAD, Τέκτων, CADware, Revit κ.ά.) σας δίνει πλέον απεριόριστες δυνατότητες εισαγωγής δεδομένων, εποπτείας και ελέγχου των δομικών στοιχείων της κατασκευής.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας αρκετοί μηχανικοί μπόρεσαν να μάθουν για το νέο λογισμικό που ακολουθεί τις προδιαγραφές του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ και είναι πιστοποιημένο από την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Ενέργειας (ΕΥΕΠΕΝ).