Εντυπωσιακή η προσέλευση των μηχανικών! - Όμιλος Κριμάτογλου
16657
post-template-default,single,single-post,postid-16657,single-format-standard,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Εντυπωσιακή η προσέλευση των μηχανικών!

14 Σεπ Εντυπωσιακή η προσέλευση των μηχανικών!

Πάνω από 400 μηχαμικοί βρέθηκαν στην επιστημονική ημερίδα της εταιρείας Κριμάτογλου.

Με σωρευμένη εμπειρία 46 χρόνων στο χώρο της θερμομόνωσης και των κατασκευών, όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του τεχνικού κόσμου και των μηχανικών, παρέχοντας τεχνογνωσία και ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, με βάση τις αρχές της δομικής φυσικής των κτηρίων, τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα και κανονισμούς, για την ποιοτικότερη ενεργειακή συμπεριφορά και λειτουργία των κτηρίων.

Το πρώτο εισαγωγικό μέρος της ημερίδας ήταν αφιερωμένο σε αυτή καθ’ αυτή την έναρξη της λειτουργίας της Κριμάτογλου ACADEMY ενώ στην δεύτερη ενότητα έγινε παρουσίαση του νέου λογισμικού Ενεργειακής Επιθεώρησης και έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης – NRG Cert.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια πανίσχυρη & έξυπνη εφαρμογή που προσαρμόζει-εξελύσει δύο εμπορικά λογισμικά, το Energy Certificate και το Εξοικονομώ της Civiltech, παρέχοντας τη δυνατότητα στον ενεργειακό επιθεωρητή να επιλέγει τις κατασκευαστικές λύσεις της εταιρείας ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ ΑΕ από τις βιβλιοθήκες, με σκοπό την άμεση αξιολόγηση της βελτίωσης της ενεργειακής κατάταξης του κτηρίου και την σύνταξη των εντύπων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

Το νέο λογισμικό ακολουθεί τις προδιαγραφές του ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ και είναι πιστοποιημένο από την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Ενέργειας (ΕΥΕΠΕΝ).
Η δωρεάν διάθεση του λογισμικού NRG Cert είναι μια προσφορά της Κριμάτογλου ACADEMY στους μηχανικούς ως μια έμπρακτη αναγνώριση και ανταπόδοση της στήριξής τους εδώ και 46 χρόνια.

Στο τρίτος μέρος πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση από την Κριμάτογλου ACADEMY των συνηθέστερων κατασκευαστικών προβλημάτων, που εντοπίζονται στα υφιστάμενα κτήρια των αυθαιρέτων και θα αναλυθούν οι επεμβάσεις αποκατάστασης στατικής επάρκειας, στεγανοποίησης και ενεργειακής αναβάθμισης